Efectele noului IKEA! Mii de bucureşteni lipsesc de la muncă azi, că încă asamblează

Bucureștiul a sărbătorit ieri seară în zgomot de ciocane și imbusuri deschiderea noului magazin Ikea. Deși încă nu există date oficiale, un exit-poll a confirmat că până la ora 15.00 s-au vândut 30.000 de chifteluțe la cantină și mii de rafturi la casa de marcat.

„Mi-am cumpărat acest SKRJNDVU care se va asorta perfect cu cele două scaune din seria VRUTUR pe care le am de la cealaltă promoție. Abia aștept să ajung acasă să-l montez”, a explicat fericit Bogdan Dumitru, un cumpărător care a ieșit cu un pachet voluminos pe ușă. „Sincer, n-am vrut să cumpără nimic, am venit aici doar să mă vadă lumea că-s la IKEA și că am bani. Până la urmă am cumpărat acest set de șervețele, conform manualului, durează două ore să le asamblez și mai trebuie să chem și un prieten”, povestește și Radu Botez.

Lucrările de asamblare mobilă au continuat târziu în noapte, în total fiind hârșâite pe parchet 17.000 de dulapuri. „Cel mai abitir s-a lucrat la paturi, dacă nu le pui șuruburile acolo unde trebuie, când trebuie și strânse exact cum trebuie, scârțâie, și dracu’l mai demontează să afle care-i buba”, a explicat Ioan Staciu, expert montat mobilă.

Scris de Eftimie
25 iunie 2019 07:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult