Efectele scandalului dezinfectanților! Tot mai mulți români se operează în clinici veterinare

În urma scandalului cu Hexi-Pharma, compania care în complicitate cu directorii de spitale pune în pericol viața pacienților, tot mai mulți români preferă să se opereze la veterinar. Chiar dacă trebuie să plătească, românii spun că la final ajung cam la aceeași sumă întrucât nu mai trebuie să dea șpagă. Mai mult, unii români spun că preferă să fie operați de animale dacă domnul doctor e ocupat, că animalele sunt mai curate.

„Dacă e o operație simplă nu are rost să merg la spital, mai bine merg la veterinar. Nu-mi trebuie programare, nu trebuie să aștept după alți nebuni, nu e plin de țigani și, mai ales, este mult mai curat”, a declarat Constantin Theodorescu, un pacient al clinicii Happy Dog din București. „Când m-am trezit dimineața, după o operație simplă de cvadruplu bypass nu doar că mă simțeam perfect, aveam și părut tuns și unghiile tăiate. Iar mâncarea, cum să vă spun, era mult mai bună, am găsit și carne în tocană. În viața mea n-am văzut carne în mâncarea de spital”, a povestit și Laurențiu Iancu, un pacient care se tratează de ani buni la veterinarul de la el din cartier.

Alți români au mărturisit că personalul medical din clinicile veterinare este mult mai amabil decât în cele pentru oameni. „Când vin la domnul doctor mă mângâie pe cap și pe burtică, îmi dă o jucărie să mă relaxez și, dacă stau cuminte are tot timpul ceva în buzunar, un biscuite, o crănțănea, să mănânc ceva”, a spus și un alt pacient. „E adevărat, nici aici nu e perfect, stăm 4 într-un culcuș, eu și doi motani și un raton. Iar ratonul sforăie”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 mai 2016 16:05

Alte articole

Vezi mai mult