Efectul anchetei lui Tolo despre prostituţia cu minore. Poliţiştii şi ofiţerii SRI au ajuns să-şi facă sex oral unii altora

În urma unei anchete a jurnalistului Cătălin Tolontan despre un cerc de prostituţie cu minore, foştii clienţi, adică poliţişti, ofiţeri SRI, angajaţi ANAF sau ai Gărzii Financiare, nu mai beneficiază de serviciile sexuale ale minorele sechestrate de proxeneţii chinezi şi, disperaţi, au ajuns să-şi facă sex oral unii altora.

Purtătorul de cuvânt al SRI spune că nu e neapărat ceva rău, sexul oral între agenţii instituţiilor de forţă poate duce la o colaborare mai strânsă în operaţiunile de serviciu: “Îi încurajăm pe colegi să şi-o sugă unii altora, dar să nu-i uite pe colegii din celelalte instituţii, pentru că am avut plângeri că unii le-o sug doar şefilor mai importanţi, pe linie ierarhică, ori asta e necolegial. Să şi-o sugă şi pe orizontală, nu doar pe ierarhia verticală”, spune Robert Acrişor, de la SRI.

Ancheta internă a relevat că după închiderea bordelului ilegal cu minore, la care mergeau poliţiştii şi cei de la SRI, între ei relaţiile erau dominate de gemete şi plescăituri.

“Îi asigurăm pe români că intervenţia prescripţiei şi clasarea cazului nu au nicio legătură cu faptul că ne facem unii altora felaţii. Noi suntem permanent la datorie pentru români şi ne-o sugem unii altora din pură plăcere, în timpul liber”, a mai spus reprezentantul SRI.

Scris de Ionut
5 februarie 2018 16:02
Citește mai mult despre: ancheta prostituate tolontan

Alte articole

Vezi mai mult