Efectul de seră! În autobuzele RATB au început să crească plante exotice populate de animale

Deși nimic nu părea că ar mai putea surprinde călătorii din mijloacele de transport în comun din București, din cauza vremii caniculare și a covoarelor de semințe ce se întind încă de la primele ore ale dimineții, mai multe autobuze s-au transformat în mici grădini botanice pe roți.

Un autobuz 330 a atras deja atenția botaniștilor din întreaga lume, după ce în interiorul său s-au dezvoltat ficuși foarte rari, care se găsesc de obicei numai în zonele tropicale. Cum plantele au crescut în timp record, RATB a luat pentru prima dată decizia radicală de a lăsa geamurile deschise, plantele nemaiavând loc în autobuz.

„Dacă luați 135 veți vedea liane ca-n Cartea Junglei, iți vine să te și agăți de ele. În spate am văzut papagali, șopârle și chiar un pui de crocodil. Le mai dă lumea de mâncare că li se face milă de ele. Mai greu este în troleibuzul 86 unde sunt și maimuțe”, a punctat domna Vica, pensionară. Specialiștii avertizează însă că dacă nu se folosește aerul condiționt, este posibil să se dezvolte inclusiv pui de dinozaur.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
1 septembrie 2015 13:05
Citește mai mult despre: autobuz canicula RATB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult