După o lună în care au stat sechestrați în casă cu copiii, adepții home schoolingului au început s-o lase mai moale cu teoriile lor și încet încet trec și ei de partea curentului majoritar, șut curing, adică din când în când le mai trag plozilor câte un șut în cur, să mai termine cu telefoanele și cu playstationul și să pună naibii mâna pe o carte.home_schooling.jpg

În acest moment toți facem home schooling. Unii au început să vadă ce tortură e de fapt. Și toți părinții spun că profesorii ar trebui să aibă salarii de 5 ori mai mari, la câte îndură de la saltimbancii ăștia mici.

Unii părinți n-au lăsat lucrurile la voia întâmplării și au început să se uite la filme cu bătăi, să se specializeze în șut curing și se pare că rezultatele sunt foarte bune. Mulți părinți organizează video call-uri cu profesorii, ca să afle cum se dă corect o scatoalcă.

”Eu în loc de ora de fitness am început să-i alerg pe ăștia mici prin casă, că m-au terminat cu nervii. Când îi prind îi rup pe genunchi, am învățat de la Dana Budeanu”, spune o mamă cu 2 copii din București.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 10.04.2020 15:25 Social

National Cinematografic