Efectul izolării cu copiii acasă. Home schoolingul pierde teren față de șut curing

După o lună în care au stat sechestrați în casă cu copiii, adepții home schoolingului au început s-o lase mai moale cu teoriile lor și încet încet trec și ei de partea curentului majoritar, șut curing, adică din când în când le mai trag plozilor câte un șut în cur, să mai termine cu telefoanele și cu playstationul și să pună naibii mâna pe o carte.

În acest moment toți facem home schooling. Unii au început să vadă ce tortură e de fapt. Și toți părinții spun că profesorii ar trebui să aibă salarii de 5 ori mai mari, la câte îndură de la saltimbancii ăștia mici.

Unii părinți n-au lăsat lucrurile la voia întâmplării și au început să se uite la filme cu bătăi, să se specializeze în șut curing și se pare că rezultatele sunt foarte bune. Mulți părinți organizează video call-uri cu profesorii, ca să afle cum se dă corect o scatoalcă.

”Eu în loc de ora de fitness am început să-i alerg pe ăștia mici prin casă, că m-au terminat cu nervii. Când îi prind îi rup pe genunchi, am învățat de la Dana Budeanu”, spune o mamă cu 2 copii din București.

Scris de TNR
10 aprilie 2020 13:04
Citește mai mult despre: scoala

Alte articole

Vezi mai mult