Efectul protestului taximetriştilor. Sunt atâtea cruci şi icoane la Victoriei că a apărut Iisus

De câteva ore câteva sute de gherțoi, cocalari și interlopi, cunoscuți sub denumirea generică de taximetriști, protestează în piața Victoriei pentru că așa le-au cerut patronii lor. Problema însă este alta, din cauza densității incredibile de cruci și icoane, însuși Iisus Cristos, fiul lui Dumnezeu, și-a făcut apariția în piață și a vorbit cu protestatarii. 

„Băi, serios, vouă vi se pare normal să afișați atâtea imagini cu mine torturat și chinuit pentru păcatele voastre? Serios, am murit degeaba? Nici la o întâlnire de sataniști nu sunt atâtea poze cu mine bătut în cuie, cu mama cu mine în brațe când eram mic, tot felul de rude de-ale mele, tovarășii mei de călătorii și de pahar și tot așa. Vă rog să încetați”, a spus Iisus Cristos. 

Reprezentanții taximetriștilor l-au întrebat pe Iisus de ce nu au fost anunțați de venirea Lui, de către patriahul României, om plătit din bugetul de stat pentru așa. Iisus a ținut să precizeze că „acel domn nu reprezintă creștinismul și nu are vreo încuviințare din partea Noastră să ne susțină interesele. Pe scurt, reprezentantul nostru în România nu este patriarhul Daniel sau organizația pe care o conduce, sunteți bătuți în cap, de când vorbește Dumnezeu cu voi prin intermediar? Credeți că are nevoie de birou de presă?”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

20 decembrie 2017 15:13
Citește mai mult despre: Iisus protest taximetristi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult