Efectul scumpirilor. Paprika TV, lider de audienţă după ce a dat o reţetă de cozonac fără ouă

Românii se pregătesc inteligent pentru sărbători. După creșterile uriașe de prețuri, generate atât de prostia celor de la guvernare, cât și de lăcomia supermarketurilor, românii se reorientează spre rețete fără alimente de bază. Un prim efect a fost un vârf de audiență pe Paprika TV la o rețetă de cozonac fără ouă. În disperare, un post concurent a dat o compilație cu scene din Singur Acasă, sperând să mai recupereze din audiență.

”Am văzut rețeta și m-am crucit. Nu doar că era fără ouă, dar era și fără unt sau ulei. Se punea mult rumeguș, și de-ăsta am mereu prin casă. Mi-am sunat toate prietenele, să se uite și ele. De Crăciun o să fac economii importante cu rețeta asta, circa 200 de lei, bani pe care pot să-i dau la Biserică, pentru că nu sunt chiar atât de inteligentă ca să-i păstrez”, spune Mioara Papuc, gospodină.

În privința gustului cozonacului fără ou, acesta nu contează, pentru că după 10-15 pahare de rachiu, până și buretele de vase ți se pare delicios. Paprika TV promite să vină și cu alte rețete: salata boeuf cu glet Ceresit în loc de maioneză, sau piure din frunze moarte, care acum se găsesc din belșug și pot fi puse în borcan.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
24 noiembrie 2017 11:13
Citește mai mult despre: oua rețetă scumpiri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult