Efectul țevilor de apă caldă sparte. Capitala are cei mai curați șobolani din UE

Presa a vorbit în exces despre țevile de apă caldă din București, dar nu suficient și despre ce înseamnă asta. Desigur, s-a pomenit despre câtă apă caldă se pierde pe oră în București, însă nimeni n-a insistat asupra efectului benefic pe care acest lucru îl are asupra șobolanilor: Capitala are, de departe, cei mai curați șobolani din UE.

”E adevărat că alte capitale europene nu au atât de mulți șobolani, dar nici nu se compară cu ai noștri când vine vorba de curățenie”, se laudă un consilier din Primărie. ”Avem șobolani mai curați chiar și decât mulți dintre bucureșteni. Să zicem doar că, dacă ar sta un șobolan cu Giovani Becali într-un studio, nu i-ar urla că pute, ci l-ar complimenta pentru miros.”

Vestea bună pentru bucureșteni este că, de când sunt atât de curați, șobolanii se feresc să mai iasă la suprafață și să intre în contact cu oamenii. ”Preferă să rămână în subteran, că nu vor să se umple de praful care sufocă orașul. S-au obișnuit cu curățenia, se pare”, a remarcat cu surprindere un biolog amator din București.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 septembrie 2020 08:09

Alte articole

Vezi mai mult