Eficienţă! Adrian Severin e de 3 ore la puşcărie şi deja lansează o carte la Gaudeamus

Putem spune multe despre Adrian Severin, dar nu şi că ar fi leneş! Condamnat ieri la 4 ani de închisoare pentru luare de mită, fostul europarlamentar şi-a petrecut primele 3 ore la Rahova scriind o carte, pe care o va lansa mâine în cadrul târgului de la Romexpo.

Dacă va fi în continuare la fel de prolific, apropiaţii din PSD spun că Adrian Severin şi-ar putea ispăşi pedeapsa în circa 8 zile, 5 ore şi 22 de minute. “Încă de când l-au prins cu şpaga, a început să ia notiţe, să caute subiecte de inspiraţie, să trimită manuscrise pe la edituri. E băiat serios!”, spune celebrul scriitor Adrian Năstase, care a pregătit câteva prefeţe pentru colegul său aflat la ananghie.

Intitulată “Cum să ieşi foarte repede din închisoare”, cartea lui Severin a stârnit deja controverse în lumea literară. Fiind alcătuită în proporţie de 90% din fraza “Dacă citeşti asta, înseamnă că mi s-a mai redus o lună din pedeapsă” repetată pe 150 de pagini, anumiţi specialişti au sugerat că lucrarea ar fi plagiată după “Cum să scapi imediat de la bulău”, al 17-lea volum de haikuuri al lui George Copos.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
17 noiembrie 2016 14:11
Citește mai mult despre: carti coruptie puscarie scriitori severin

Alte articole

Vezi mai mult