Putem spune multe despre Adrian Severin, dar nu şi că ar fi leneş! Condamnat ieri la 4 ani de închisoare pentru luare de mită, fostul europarlamentar şi-a petrecut primele 3 ore la Rahova scriind o carte, pe care o va lansa mâine în cadrul târgului de la Romexpo.

severin_scrie_o_carte.jpg
Dacă va fi în continuare la fel de prolific, apropiaţii din PSD spun că Adrian Severin şi-ar putea ispăşi pedeapsa în circa 8 zile, 5 ore şi 22 de minute. “Încă de când l-au prins cu şpaga, a început să ia notiţe, să caute subiecte de inspiraţie, să trimită manuscrise pe la edituri. E băiat serios!”, spune celebrul scriitor Adrian Năstase, care a pregătit câteva prefeţe pentru colegul său aflat la ananghie.

Intitulată “Cum să ieşi foarte repede din închisoare”, cartea lui Severin a stârnit deja controverse în lumea literară. Fiind alcătuită în proporţie de 90% din fraza “Dacă citeşti asta, înseamnă că mi s-a mai redus o lună din pedeapsă” repetată pe 150 de pagini, anumiţi specialişti au sugerat că lucrarea ar fi plagiată după “Cum să scapi imediat de la bulău”, al 17-lea volum de haikuuri al lui George Copos.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 17.11.2016 16:21 Social

National Cinematografic