“Nu mai criticaţi fabricile de diplome: priviţi cât sunt de eficiente!” O spun experţii Ministerului Educaţiei, uimiţi că absolvenţii de Bac înscrişi la facultate în urmă cu doar câteva zile şi-au primit deja diplomele de licenţă şi urmează să se înscrie la master.

spiru_admitere_3_zile.jpg
“Pe lângă posibilitatea de a încheia un an de studii în 24 de ore, cu tot cu sesiune de restanţe şi practică profesională, Universitatea Spiru Haret oferă şi alte facilităţi proaspeţilor săi studenţi”, spune Spiru Haret Popescu, rectorul instituţiei. “De exemplu, schimburi de experienţă cu partenerii noştri de la Universitatea Hristo Stoicikov Impex 2000 din Bulgaria sau diplome tipărite pe hârtie roz cu sclipici, pentru domnişoare.”

Deşi admiterea e deschisă oricui până la toamnă, majoritatea tinerilor s-au îmbulzit să se înscrie în această perioadă pentru a profita de ofertele promoţionale: dacă achiziţionezi două diplome de licenţă, master sau doctorat primeşti una în plus, pe care o poţi face cadou unui prieten.

Ministerul Educaţiei atrage atenţia că, deşi diplomele se obţin în doar câteva zile şi preţul lor e foarte avantajos, acestea sunt recunoscute doar de covrigăriile şi fast-foodurile din cartierul unde au fost emise.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 06.08.2014 15:05 Social

National Cinematografic