Eficienţă prin roaming! Multe corporaţii trimit un singur angajat în concediu şi restul se uită pe Facebookul lui

Veşti bune din Pipera! Profitând de cele mai noi descoperiri în materie de telefonie mobilă, tot mai multe corporaţii au hotărât să trimită anul ăsta câte un singur angajat în concediu, urmând ca restul să se relaxeze în pauza de masă, uitându-se pe Facebook şi Instagram la peripeţiile acestuia.

“Cei de la Vodafone, de exemplu, au pachete pentru companii cu minute nelimitate şi date în roaming în mai toată Europa! Practic, poţi să te duci pe o plajă retrasă în Grecia, să-ţi iei un mojito şi să te bucuri de soare fără să-ţi mai iei colegii cu tine. Faci un live, o teleconferinţă şi te-au văzut toţi”, spune Deceneu Petrescu, Senior Executive Junior Assistant la o companie de software din Capitală.

“Gata cu vremurile când, vara, bătea vântul în clădire”, adaugă un CEO aflat întâmplător în zonă. “Anul ăsta îi dăm liber doar lui Vasile, îi facem un abonament din ăla cu date în roaming şi îl trimitem în Alpi, că-i place să urce pe munte. Restul stăm la birou, dăm drumul la proiector şi-i facem galerie. E mult mai economic!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

23 martie 2017 11:27
Citește mai mult despre: abonament corporatisti date mobil roaming vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult