El e omul serviciilor! Un român are 3 servicii ca să-şi plătească rata la bancă

Sunt printre noi și ne urmăresc la fiecare pas! România este țara din UE care are cel mai mare buget pentru servicii și asta se vede în fiecare aspect al vieții noastre cotidiene. Practic, unul din patru români este angajat al unui serviciu.

Unul din cei mai evidenți oameni ai serviciilor este Marcel Constantin din Berceni, un român de vârstă medie care nu iese cu nimic în evidență, așa cum ar trebui să fie un spion. Acesta are deja trei servicii la care lucrează, respectiv unul unde face muncă de birou, unul în care face consultanță și un al treilea, în care mai face curse noaptea.

Ce l-a făcut pe acest om să-și trădeze conaționalii și să colaboreze cu serviciile? Exact ca în perioada comunistă, el nu a reușit să reziste șantajului și presiunilor, adică amenințărilor venite din partea soției cu „nu ne mai ajungem cu banii, iau copiii și plec la mama” și presiunilor din partea băncii cu „iar ați întârziat cu rata”. Omul serviciilor spune că va mai colabora cu ele cel puțin vreo 10 ani, mai ales că acum, cu inflația, i-au crescut enorm și celelalte cheltuieli.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

1 februarie 2022 16:22
Citește mai mult despre: banca rata servicii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult