El e românul care se îmbracă în urs ca să primească sandvişuri pe marginea drumului

Iancu Dan este românul inventiv care a găsit o metodă extrem de ușoară să se îngrașe acum, în aceste perioade de restriște, inflație și penelism. Acesta a făcut rost de un costum de urs de la un prieten care mai participa la carnavaluri și alte forme de cerșetorie și s-a postat cu el pe marginea DN1, în așteptarea turiștilor care vin în weekend să se cazeze acolo câteva ore apoi, după ce se eliberează traficul, chiar și într-un hotel.

„Recunosc, profit de faptul că oamenii sunt foarte proști, dar cu ce mă face asta mai prejos decât un ziarist? Și ăla face același lucru și și el se bucură la un sandviș. Iar jurnalismul este, aparent, o meserie respectată, altfel n-am avea atât de mulți oameni care practică asta”, spune Iancu Dan despre activitatea sa de degenerat.

Pe de altă parte, acesta obține în doar câteva ore senvișuri și mâncare cât pentru o săptămână. „Seara trebuie să fiu un pic mai atent, să plec la timp, că dacă se înoptează ursul nu mai vede care-i femela, care-i masculul și mă trezesc cu el pe mine. Nu mușcă, dar nici nu-mi dă drumul jumătate de oră cel puțin, până-și termină treaba”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

18 august 2022 16:18
Citește mai mult despre: senviș urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult