Elena Udrea se îmbracă după ultima modă a cumpărăturilor la Auchan

Sătulă de moda şi de fiţele de Bucureşti, ministrul Elena Udrea a fost la cumpărături la Negreşti, în Ţara Oaşului, o ţară cu vechi tradiţii în hipermarketuri. După ce s-a informat despre specificul comercial al zonei, Elena Udrea a ales ca pentrua ceastă vizită să se îmbrace în costumul popular Auchan.

Iată ce a declarat domnia sa pentru TNR: „E o ţară cu un port popular foarte complicat. M-am îmbrăcat în mizeria asta a lor, dar nu eram sigură pe ce parte se poată poşeta Luis Vuitton. Că să nu fac vreo gafă, am renunţat la poşetă şi mi-am băgat portofelul în sutien şi telefonul la chiloţi, să nu mi-l fure ţăranii. Că mai e câte unul care pune mâna.”

Vizibil ruşinată de portul costumaţia sa, la coborârea din maşină, ministrul turismului a declarat: „Am o problemă cu ţinuta. Îi admir pe oşeni pentru curajul de a se îmbrăca în hainele astea ridicole. Eu n-aş putea să port aşa ceva, mă dezgustă.”

Odată cu vizita Elenei Udrea, oşenii s-au putut convinge că şi miniştrii sunt oameni ca şi ei şi că le pasă de problemele pe care maramureşenii le au din cauza inundaţiilor. „A plouat şi pe aici? Nu pot să cred! Haideţi să schimbăm subiectul, că mă indispune. Mai bine vă zic ceva despre brandul de ţară, care se lansează pe 29 iulie la Shanghai. Nu vreţi? Duceţi-vă dracului cu toţii.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 iulie 2010 22:00
Citește mai mult despre: inundatii ministru udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult