Elev de 11 ani, bătut de profesor pentru că făcea glume cu Steve Jobs

În timpul orei de matematică, elevul Matei Fleancăru a fost efectiv călcat în picioare de profesor fiindcă l-a numit pe fondatorul Apple „om de afaceri american”, lucru considerat o blasfemie pentru adepţii lui Jobs. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu religia Apple, menţionăm că Steve Jobs este Mesia, care s-a sacrificat pentru ca noi să putem avea aparatură electronică de culoare albă.

Profesorul de matematică este cunoscut în oraş pentru orientarea sa metrosexuală. Martorii spun că în ziua respectivă profesorul şi-a întrebat elevii dacă au aflat de moartea lui Steve Jobs. Elevul Matei a răspuns ironic: „Da, şi nici directorul de la Sony nu se simte prea bine.”

Profesorul a sesizat ironia şi a vrut să-i explice că nu se glumeşte despre un om care a făcut atâtea pentru noi: „Matei, tu nu înţelegi… Ăsta e omul care a făcut un laptop să intre într-un plic! Îţi dai seama? Într-un plic!” Elevul însă n-a înţeles de ce ar vrea cineva să-şi bage laptopul în plic, fiindcă laptopul nu-i felicitare de Crăciun. Profesorul s-a enervat puţin, dar a încercat iarăşi să-i explice elevului: „Nu, tu nu înţelegi! Steve Jobs a făcut pentru noi iPad-ul, această minune care face ca totul în jur să pară învechit!” Elevul însă şi-a păstrat calmul şi i-a răspuns respectuos profesorului că şi David Blaine a făcut un elefant să dispară, dar a avut grijă să taie bilete la intrare. Atunci profesorul şi-a pierdut cumpătul şi a sărit cu picioarele pe el, lăsându-i urme de tenişi Converse pe tot corpul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
10 octombrie 2011 14:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult