Elevii care au făcut mici în clasă au primit o bursă din partea Terasei Obor

S-a făcut dreptate în cazul foarte mediatizat al elevilor de la colegiul de alimentație publică din Oradea, care au făcut mici în clasă pe un grătar. În timp ce conducerea școlii i-a sancționat, Terasa Obor din Capitală le-a oferit câte o bursă de 500 lei lunar și după absolvire elevii vor avea asigurat un loc de muncă la terasă, exact pe specialitatea lor.

Toată lumea spune că e tipic pentru școala românească să sancționeze elevii atunci când fac fix ce ar trebui să facă la clasă. Profesorii și inpsectorii școlari ar fi trebuit să aprecieze micii, să le ofere elevilor muștar, clești de grătar, să-i învețe cum se aprind cărbunii și alte lucruri folositoare pentru un absolvent de alimentație publică.

”Dacă am avea mai mulți elevi cu inițiativă precum cei din Oradea care au făcut mici în clasă, țara asta ar fi departe! Cei care le-au scăzut nota la purtare ar trebui dați afară pe viață din învățământ, pentru că n-au înțeles că a fi dascăl înseamnă a vedea talentul elevului și a-l încuraja să-și atingă potențialul, nu să-l îndoape cu informații perimate dintr-o programă învechită, care produce doar șomeri”, a declarat Decebal Popescu, patronul Terasei Obor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 aprilie 2022 12:03
Citește mai mult despre: bursă elevi mici Oradea Terasa Obor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult