Elevii cu note mici la BAC se bronzează intens la salon, ca să intre la facultate pe locurile pentru romi

Dacă ai fost trântă pe perioada liceului, asta nu înseamnă că nu trebuie să faci și tu o facultate. Și nici măcar nu trebuie să înveți. Mii de absolvenți cu note mici din România au luat în aceste zile cu asalt solariile, să se bronzeze suficient cât să intre pe locurile pentru romi.

„Sunt aproape 500 de locuri la facultăți bune în țară unde poți intra fără examen și gratis. Sigur, asta ar însemna să furăm de la rromi, dar și ei fură, deci nu este nici o greșeală. Plus că pe locurile de rromi nu plătești taxe, deci rămân mai mulți bani de băutură”, povestește Mihnea Iovan, un tânăr absolvent de bacalaureat cu nota 6,02.

Binențeles că nu toți cei care vor să intre pe locurile pentru rromi sunt atât de leneși și nu vor să învețe. O parte dintre absolvenții cu note mici sunt deciși să învețe în această vară, angajându-și profesori de dicție și accent pentru a putea spune corect „mânca-ț-aș” sau „să moară mama” când se duc să-și depună cererea de înscriere pe locurile speciale pentru rromi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 iulie 2017 14:07
Citește mai mult despre: BAC rromi

Alte articole

Vezi mai mult