This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Unii elevi nu sunt deloc preocupaţi de temuta probă de matematică! Tinerii spun că subiectul de care le e cel mai frică, ceva cu cifre, n-are cum să mai pice anul ăsta pentru că s-a dat anul trecut, acum doi ani ŞI acum trei ani. Mulţi nici nu s-au mai obosit să înveţe întortocheatele simboluri arabe, sperând că sorţii le vor surâde.

eleviibaccifre.jpg

“Trei ani la rând a picat ceva cu cifre, plus că erau şi în modelul de pe site. Care sunt şansele să tragă tot subiectul cu cifre? Eu cred că e imposibil”, spune Vlăduţ, un puşti de 26 de ani din Caracal care dă Bacul a patra oară.

Întrebat ce a învăţat dacă e convins că nu pică cifrele, acesta s-a fâstâcit puţin şi le-a arătat reporterilor câteva foi cu desene stângace reprezentând animale de curte. “Ce-am învăţat şi la română!”, a exclamat tânărul, convins că dacă nu acum, atunci a cincea oară o să fie cu noroc.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile | Wednesday, 28.06.2017 07:42 Monden

National Cinematografic