Elevii picaţi la BAC vor fi angajaţi la jandarmerie, că la privat nu-i ia nimeni

Cine râde acum? Cei cu 10 sau cei cu 3 la BAC? Ministerul Educației Naționale, în colaborare cu Ministerul de Interne, le-a comunicat celor picați la BAC în acest an să stea liniștiți, că vor fi primiți toți în Jandarmerie: ”Avem nevoie de cretini ca voi, ca să-i bată pe oamenii care plătesc pensiile și salariile nesimțite ale tuturor bugetarilor. Asta în caz că vor să comenteze”, a spus ministrul Carmen Dan.

Decizia de a-i înscrie pe toți picații la Jandarmerie a fost una logică: ”Pe ăștia nu-i angajează nimeni la privat. Cei care sunt chiar proști-proști și nu vor ști nici să deschidă canistra cu gaze lacrimogene vor primi locuri de muncă la STB sau la Administrația Domeniului Public, la pus borduri, unde lucrează semi-antropoizii”, explică o sursă din Ministerul Educației.

”Ce să facem cu ei? La pensie nu poţi să-i scoţi, că sunt prea tineri. Dacă îi băgăm în șomaj, nu ne mai dau băncile internaționale credite ca să plătim indemnizațiile și pensiile speciale”, spune Decebal Popescu, analist economic. Pentru că anul ăsta proștii sunt într-un număr covârșitor, vor fi construite câteva școli noi de jandarmi, axate mai ales pe probele practice: gazat, bătut și lins șefii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 iulie 2019 08:07
Citește mai mult despre: jandarmi

Alte articole

Vezi mai mult