Eliminarea roamingului se amână până când românii din străinătate găsesc altă scuză să nu vorbească cu neamurile

Deşi era programată pentru mâine, eliminarea tarifelor de roaming în UE se amână chiar la cererea României! Potrivit ANCOM, au existat presiuni puternice în acest sens din partea românilor aflaţi în străinătate, care cer un răgaz de câteva luni ca să găsească o nouă scuză pentru a nu vorbi cu neamurile.

„Când costau minutele de te uscau, ştiam o treabă. Vorbeam cu soacra o dată pe săptămână, era arhisuficient. Acum ce-o să fac? Vă rog eu, nu vă atingeţi de roaming, măcar până reuşesc s-o îmbârlig altcumva”, scrie pe Facebook Decebal P., un băcăuan angajat în Italia.

„E grav. Deja mi-au scris şase mătuşi că abia aşteaptă să mă sune pe minutele din abonament”, s-a plâns Grigore Ţ., care îşi planifică o vacanţă prelungită în Grecia.

Până la găsirea unei scuze cu adevărat solide, tarifele de roaming rămân neschimbate, putând chiar creşte în perioada concediilor pentru ca românii să se bucure de linişte.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 iunie 2017 14:06
Citește mai mult despre: roaming tarife telefon

Alte articole

Vezi mai mult