Elon știe? Un bărbat cu geacă de piele vinde Tesle fără încărcător în Târgul Vitan

S-a tot făcut tam-tam cu deschiderea unei reprezentanțe Tesla în România, poate și a unui service oficial, dar oare asta înseamnă că Elon Musk va fi interesat mai mult de piața românească? Nu de altcea dar de mai bine de trei luni e un băiat cu geacă de piele și trening care vinde Tesle fără încărcător la târg la Vitan.

Conform declarațiilor acestuia „fratele meu, mai găsești o Tesla în 8000 fără încărcător? Ce naiba, ai încredere în fratele tău, să-mi sară ochii eu pierd bani că o vând așa. E că am avut un necaz în familie și am nevoie de bani. Da e întreținută bine, nu bate nu troncăne, n-are zgârieturi, am ținut-o cu husă de piele, deschisă doar de două ori pe zi se se aerisească. Bateria te ține, cam o zi, dacă ai și tu grijă”.

Motivul lipsei încărcătorului este fostul proprietar, o băbuță de California, care mergea cu mașina asta doar duminica la slujbă la biserica Scientologică și no, e bătrână femeia, a pierdul încărcătorul prin casă. Dar se găsesc la orice benzinărie, dacă întrebi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 martie 2021 07:50
Citește mai mult despre: incarcator targ vitan tesla

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult