Emoţii la Rahova! Azi se trage la sorţi norocosul care va fi coleg de celulă cu Radu Mazăre

Iminenta sosire a lui Radu Mazăre creează emoție și speranță printre deținuții de la Rahova. Cum cererea pentru Mazăre este mare, directorul închisorii a anunțat încă de săptămâna trecută că norocosul care va fi coleg de celulă cu fostul primar al Constanței va fi stabilit prin tragere la sorți.

Ieri, ca niciodată, toți deținuții au fost prezenți la slujba de duminică, unde s-au rugat parcă mai intens ca niciodată. Apoi, și-au făcut curățenie generală în celulă, au rearanjat mobilierul într-o formă mai atractivă, ba chiar și-au pus și perdele. ”Schimbarea e dramatică, de dimineață aveam impresia că mă aflu în showroom-ul Ikea, nu în închisoarea Rahova”, a glumit directorul penitenciarului.

Însă indiferent cine va fi norocosul tras la sorți, un lucru e cert: se va putea bucura de Mazăre doar pentru o săptămână. ”Am stabilit să repetăm tragerea la sorți săptămânal”, spune directorul închisorii, ”pentru că altfel riscam să mă trezesc cu acuzații de discriminare din partea deținuților. Mai ales că Radu Mazăre are o pedeapsă de 9 ani, e normal să se bucure toți deținuții de el, nu doar unul singur.”

Scris de Calin
20 mai 2019 07:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult