Reacţie pe cât de promptă, pe atât de sensibilă a dictatorului rus Vladimir Putin, după atentatul din Sankt Petersburg. În mărinimia sa, ţarul Putin a cerut să fie realizată de urgenţă o statuie care îl va înfăţişa pe el în timp ce se gândeşte mâhnit la familiile victimelor, gest calificat drept “emoţionant şi inspiraţional” de un ziar guvernamental al Kremlinului.statuie_putin.jpg

Putin a cerut însă ca statuia să fie amplasată într-una din reşedinţele sale de lux, ca să nu o atingă toţi mujicii ruşi nespălaţi, dar a luat şi măsuri sporite de securitate. Au fost arestaţi jurnaliştii opoziţiei, care au difuzat numărul real al victimelor, după care s-a închis definitiv metroul din Sankt Petersburg, că oricum nu sunt bani.

Putin a mai declarat că e şocat că victimele sunt în mare majoritate persoane reţinute recent în timpul protestelor anti-corupţie din Rusia: “E o coincidenţă tristă, dar poate e mai bine aşa, decât să-i ţinem în puşcărie în Siberia şi să le dăm de mâncare”, a spus Putin.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 03.04.2017 20:30 Social

National Cinematografic