Emoţionant! După atentat, Putin a comandat o statuie cu el în timp ce se gândeşte la familiile victimelor

Reacţie pe cât de promptă, pe atât de sensibilă a dictatorului rus Vladimir Putin, după atentatul din Sankt Petersburg. În mărinimia sa, ţarul Putin a cerut să fie realizată de urgenţă o statuie care îl va înfăţişa pe el în timp ce se gândeşte mâhnit la familiile victimelor, gest calificat drept “emoţionant şi inspiraţional” de un ziar guvernamental al Kremlinului.

Putin a cerut însă ca statuia să fie amplasată într-una din reşedinţele sale de lux, ca să nu o atingă toţi mujicii ruşi nespălaţi, dar a luat şi măsuri sporite de securitate. Au fost arestaţi jurnaliştii opoziţiei, care au difuzat numărul real al victimelor, după care s-a închis definitiv metroul din Sankt Petersburg, că oricum nu sunt bani.

Putin a mai declarat că e şocat că victimele sunt în mare majoritate persoane reţinute recent în timpul protestelor anti-corupţie din Rusia: “E o coincidenţă tristă, dar poate e mai bine aşa, decât să-i ţinem în puşcărie în Siberia şi să le dăm de mâncare”, a spus Putin.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut
3 aprilie 2017 18:30
Citește mai mult despre: atentat Putin rusia statuie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult