Emoționant. Lanț uman pe litoral pentru salvarea unui BMW din valuri

Scene sfâșietoare de solidaritate românească în Mamaia, unde circa 20 de persoane au făcut un lanț uman pentru a salva un BMW X6 din apele furioase ale Mării Negre. Din păcate șoferul a ignorat steagul negru de pe plajă și s-a aventurat dincolo de geamandură, ca să curețe resturile de fraier de pe bară și ca să testeze sistemul audio mai departe de mal, că în larg era mai liniște.

Din fericire, în acel moment pe plajă se încinsese o horă, așa că oamenii deja se țineau de mâini. În clipa în care au văzut că șoferul BMW-ului cere ajutor, oamenii au spart hora și s-au aliniat spre el, reușind să scoată mai întâi cheia de BMW, care a fost dusă în siguranță pe o masă, lângă un iPhone 11 Pro Max, ca să tragă niște sevă de cocălăreală și să-și revină.

Scos pe plajă, BMW-ul a fost resuscitat câteva zeci de minute, cu manele. A fost adus odorizantul sfințit la Ierusalim cu aromă de eucalipt defrișat, dar mașina tot nu-și revenea. În tot acest timp șoferul asista neputincios, frângându-și Ray Benii de îngrijorare. Abia când cineva a scuipat coji de semințe în mașină, aceasta a pornit, în aplauzele tuturor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 august 2020 13:08
Citește mai mult despre: BMW

Alte articole

Vezi mai mult