În sfârșit acasă! Sutele de români sechestrați pe Autostrada Soarelui s-au reîntors astăzi în patrie după mai multe zile de coșmar în care au trebuit să se suporte unii pe alții și să supraviețuiască doar cu ce mâncare au avut prin portbagaje sau torpedo-uri. „Am ajuns să trăim ca animalele, să mâncăm chips-uri și sandvișuri din benzinării”, este declarația cutremurătoare a unui sinistrat.

 Sejururile_pe_Autostrada_Soarelui_tot_mai_populare_de_1_Mai.jpg

„Cel mai rău lucru a fost că am fost înconjurat doar de cocalari bășiți, care au venit ca vitele la mare și nu au știut să aleagă vreo rută ocolitoare”, a declarat un alt supraviețuitor care a negat că el însuși ar fi cocalar.

Sinistrații de pe A2 au fost primiți cu brațele deschide de familie și prieteni care abia așteaptă să afle povestirile lor. „Mi se pare o aventură ce merită încercată, măcar o dată în viață. Sunt sute de milioane de oameni care au văzut Turnul Eiffel sau Marele Canion, dar câți se pot lăuda că au văzut Bărăganul ore întregi de pe autostradă?”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 05.08.2014 10:23 Social

National Cinematografic