ENEL anunţă că de Black Friday va livra curent trifazic

ENEL România a anunţat consumatorii de electricitate că de Black Friday se va livra exclusiv curent trifazic. Cetăţenii care deţin aparatură electronică sunt rugaţi să se asigure că acestea suportă noul tip de curent.

„Am decis să participăm la această campanie globală de reduceri, însă nu prin micşorarea tarifelor, ci prin livrarea unui curent de calitate superioară, lucru pe care clienţii sperăm să-l observe şi să-l aprecieze”, susţine un reprezentant ENEL.

Clienţii ENEL sunt rugaţi să scoată din priză aparatura electrocasnică, televizoarele, computerele şi celelalte aparate electrice din gospodărie care nu pot funcţiona pe curent trifazic, în caz contrar existând riscul aprinderii spontane, exploziei şi chiar levitaţiei aparatelor respective.

„Cel mai bine este să se uite pe manualul de utilizare sau pe certificatul de garanţie, acolo trebuie să scrie dacă suportă sau nu trifazic”, susţine reprezentantul ENEL.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
22 noiembrie 2012 17:11

Alte articole

Vezi mai mult