Epidemie de ejaculare precoce într-o comună doljeană

Peste 20 de bărbaţi din comuna doljeană Măduleşti s-au ales cu ejaculare precoce după ce au întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 17 ani. Fata care a dat ejaculare precoce la tot satul susţine că nu ştia de boală, ba chiar are îndoieli seriose că există aşa ceva. Ea este în prezent cercetată pentru infectare intenţionată şi ar putea sta 2 ani după gratii, dacă nu iese înainte de termen, aşa cum ar fi poate mai firesc.

Cel mai probabil, tânăra s-a ales cu ejaculare precoce după ce a făcut sex neprotejat cu un adolescent virgin. Băiatul nu ştia că suferă de această afecţiune, se masturbase de zeci de ori – zice el – şi nu observase nimic.

De când s-au molipsit de ejaculare precoce, bărbaţii din Măduleşti stau numai la pat. Din fericire, nu au nevoie de nimeni care să-i îngrijească, ba dimpotrivă, cum îi atinge cineva, cum îşi dau drumul. Femeile din sat sunt foarte ofticate pe situaţie. De la o vreme, ele au devenit extrem de irascibile şi răspund în doi peri, indiferent ce le-ai întreba. Practic, reporterii TNR abia au reuşit să stea de vorbă cu ele, nici nu vreţi să ştiţi ce au făcut ei pentru câteva informaţii.

Medicii spun că ejacularea precoce este nu numai contagioasă, dar şi ereditară. Mai mulţi bebeluşi infectaţi s-au născut zilele acestea prematur la maternitatea din Craiova. Din păcate, copiii în cauză nu vor cunoaşte mângâierea părintească fără să ejaculeze imediat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 iulie 2010 22:00
Citește mai mult despre: adolescenta ejaculare epidemie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult