Epidemie de nostalgie în Bucureşti, după ce un bărbat şi-a amintit de napolitanele Koukou Roukou

O epidemie de nostalgie ameninţă Capitala şi ar putea scăpa de sub control, avertizează medicii. Cele mai multe victime s-ar fi molipsit de la un bărbat în vârstă de 32 de ani care s-a prezentat la medicul de familie în urmă cu câteva zile, acuzând din senin o poftă acută de napolitane Koukou Roukou.

“Nostalgia după Koukou Roukou e o formă extrem de severă a bolii”, spune medicul care l-a consultat. “Îşi găsise chiar şi albumul cu abţibilduri, din care lipseau doar câteva. Primul meu reflex a fost să-l consolez, moment în care am început şi eu să prezint simptomele bolii: am simţit un gust de acadele Topi-Top, salivam cu gândul la gumele Turbo, fredonam compulsiv melodii Ace of Base. Acum şi eu, şi soţia mea suntem nostalgici de abia ne mai ridicăm din pat. În mod inexplicabil, copiii nu au nimic. Probabil au sistemul imunitar mai puternic.”

Specialiştii avertizează populaţia să evite contactul cu persoanele afectate de nostalgie. “Cele mai periculoase sunt spaţiile aglomerate, cum ar fi metroul sau autobuzul. Nu ştii niciodată când tragi cu urechea, fără să vrei, la cineva care vorbeşte despre ciocolata Kiss sau desenele cu Sandy Belle.“

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 martie 2013 16:03

Alte articole

Vezi mai mult