Măsurile de prevenție a gripei sezoniere s-au dovedit inutile în cartierul bucureștean Balta Albă unde o nouă tulpină de virus face ravagii printre locuitori. Cei mai mulți dintre ei spun că sunt atât de dărâmați de gripă că nu mai pot să plătească întreținerea.

avizier_mason.jpg

„Îmi țiuie urechile continuu, de-aia nici nu aud când vine administratorul să sune la ușă, să-mi ceară banii pe luna asta. Mai rău e când îmi trimite un sms, în lasă o hârtie în poștă, mă doare capul atât de tare că dau în amnezie”, a povestit Geo Lemandroi, un locuitor din cartier.

Autoritățile iau în calcul băgarea întregii zone în carantină pentru că virusul se poate extinde rapid. Asta deși unii experți spun că deja este prea târziu: „Am întâlnit astfel de cazuri și în Titan, Pantelimon ba chiar și în îndepăratul Drumul Taberei”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 07.10.2014 16:05 Social

National Cinematografic