Epuizare nervoasă! Funcţionar public găsit mort după 30 de minute de muncă fără pauză de ţigară

Revenirea la muncă după sărbători poate fi extrem de stresantă şi solicitantă pentru mulţi dintre români. A simţit-o pe pielea lui un funcţionar public din ministerul Transporturilor care a decedat după ce a muncit, fără întrerupere, aproape jumătate de oră.

„Era atât de tânăr, abia ieşise de pe băncile celei de-a treia facultăţi”, spun colegii care l-au cunoscut. „Venise la servici cu chef de muncă, nici măcar nu pornise Solitaire-ul, a zis că are timp mai încolo, când începe programul cu publicul. Am ieşit un pic din birou, la o bârfă, când ne-am întors era mort, căzut peste tastatură”, a povestit şefa de birou, Mioara Papuc.

Diagnosticul medicilor a fost necruţător: epuizare nervoasă pe fond de surmenaj la cap. Colegii acestuia consideră că acest lucru ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru toată clasa politică cu privire la riscurile la care se expun lucrătorii din administraţia publică. „Din păcate n-au înţeles nimic. Am auzit că acum vor să ne pună să tastăm cu mai mult de două degete, de parcă am fi caracatiţe, nu oameni!”, se plâng oamenii.

Scris de Eftimie
6 ianuarie 2014 04:01

Alte articole

Vezi mai mult