Era și timpul! După eroii din Apuseni, a apărut și m*istul din Apuseni, care terorizează turiștii

Toată lumea a auzit de eroii din Apuseni, însă puțini știu că în aceeași zonă există și un personaj negativ, căruia localnici îi spun ”muistul din Apuseni”. Acesta este un adevărat coșmar pentru turiștii care vizitează zona Apusenilor, dar și pentru localnicii de-acolo, cărora le abuzează sexual animalele.

”Merge noaptea în zonele unde campează turiștii și le fură din bagaje, iar dacă turiștii au mașini le sparge cauciucurile. De câteva ori a ademenit animale sălbatice în zonele unde aveau turiștii așezate corturile, doar ca să-i sperie. În plus, modifică marcajele traseelor turistice, astfel încât turiștii să se rătăcească. Un mare muist, fără îndoială”, l-a caracterizat un localnic.

Recent s-a aflat că muistul din Apuseni a ajuns primul la locul unde în ianuarie 2014 a căzut avionul pilotat de Adrian Iovan, dar nu a vrut să spună nimănui unde se află acesta. Dimpotrivă, a încercat să-i deruteze pe salvatori, spunându-le că avionul se află într-o cu totul altă zonă decât cea în care căzuse, gest prin care practic și-a câștigat apelativul ”muistul din Apuseni”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 mai 2015 13:05

Alte articole

Vezi mai mult