Era și timpul! Mândria de a fi din Cluj a fost declarată oficial boală psihică

Deși era evident de câțiva ani, mândria de a fi din Cluj a fost recunoscută abia azi drept boală psihică. Este doar un prim pas pentru a elimina din societate aceste exemplare periculoase, a căror lipsă de rațiune este cel puțin enervantă, dacă nu chiar revoltătoare de-a dreptul.

”Mândria de a fi din Cluj este întru-totul paralelă cu raționalitatea”, e explicat reputatul psihiatru Decebal Popescu. ”Să te lauzi că ești din Cluj, mai ales când ești un biet român aflat acolo de câteva generații, nu un ungur care e urmașul celor care au construit orașul, denotă o percepție complet imbecilă asupra realității și niște grave tulburări psihice. E foarte bine că mândria asta imbecilă este recunoscută drept boală psihică.”

”Ăștia care se laudă că ei sunt din Cluj au ajuns să fie mai odioși chiar și decât băutorii de bere cu lămâie sau decât ăia care se laudă peste tot că sunt vegani”, a continuat reputatul psihiatru. ”Unii au ajuns într-un stadiu atât de avansat al bolii încât se laudă cu lucruri absurde – adică sunt, de exemplu, clujeni mândri că ei nu au metrou. Ca să nu mai zic că doar 10% din clujenii care se laudă că ei au apă caldă acasă o și folosesc vreodată.”

Scris de Calin
5 decembrie 2019 17:12
Citește mai mult despre: cluj

Alte articole

Vezi mai mult