Erecţia, principala cauză a sarcinilor nedorite

Specialiştii Institutului de Sănătate Sergiu Cantacuzino din Bucureşti realizat un studiu în urma căruia a ieşit la iveală că principalul motiv pentru care tinere românce rămân însărcinate este erecţia masculină. Cunoscută din cele mai vechi timpuri, această deviaţie comportamentală este tot mai întâlnită în ultima vreme printre partenerii de sex ai româncelor.

“Simptomele se manifestă, cel mai des, la tineri, care sunt tot mai expuşi riscurilor în ziua de azi. În general, tinerii bărbaţi din România au o predispoziţie genetică pentru erecţie”, consideră autorii studiului. Aceştia pun răspândirea acestei maladii în seama contextului social economic. “Nu sunt locuri de muncă, n-au bani să-şi consume energiile pe activităţi în aer liber sau cu prietenii, alimentaţia este proastă şi plină de hormoni de creştere, practic sunt condamnaţi încă de la pubertate la aşa ceva”.

Totodată aceştia avertizează că tinerii cu erecţie nu trebuie marginalizaţi în societate. “Dacă aveţi în casă un tânăr ce suferă de erecţie nu trebuie să-l ostracizaţi, fiţi înţelegător cu el”, avertizează directorul Institutului. “Cel mai bine ar fi să-i strecuraţi prin cameră, când nu e atent, câteva fotografii cu Andreea Pora sau Monica Tatoiu. E cel mai bun profilactic, garantat nu veţi mai avea probleme cu el multă vreme”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 iulie 2012 15:07

Alte articole

Vezi mai mult