Eroare fatală! Actorul din Fast and Furious nu avea iconiţe la retrovizoare

Dedesubturile accidentului în care a murit actorul Paul Walker, din Fast and Furious, au început să iasă la iveală. Potrivit apropiaţilor, acesta nu avea iconiţe la retrovizoare şi nici nu-şi făcuse cruce înainte să se urce la volan.

„Noi l-am prevenit de atâtea ori: fără iconiţe sfinţite, eşti pierdut. N-a vrut să ne asculte şi Dumnezeu i-a pus acel copac în cale. Acum trece pe roşu alături de echipa de raliu a îngerilor”, susţine un mecanic din echipa de curse a lui Paul Walker.

Mulţi se întreabă cum a reuşit Paul Walker să supravieţuiască atâtor curse auto, în condiţiile în care maşinile sale nici nu fuseseră sfinţite de vreun sobor de preoţi.

„Probabil a avut cascadori ortodocşi, oameni cu credinţă, altfel vă daţi seama că ar fi fost numai nenorociri. Acum, când s-a urcat el la volan, s-a văzut ce înseamnă să neglijezi iconiţele”, spune Victor R, fan al seriei Fast and Furious.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
2 decembrie 2013 12:12

Alte articole

Vezi mai mult