Eroism în Mamaia. Un chelner s-a aruncat în valuri după un turist care uitase să lase bacşiş

Ne ignorăm adevăratele valori! Un chelner din Mamaia a demonstrat ieri că eroii încă există. Rareș Tudorel, chelner în vârstă de 28 de ani, s-a aruncat în valurile înspumate și a înotat 500 de metri în 2 minute, până l-a prins din urmă pe un client care îi lăsase doar 40 lei bacșiș la o comandă de 60 lei, adică 3 beri.

Martorii susțin că chelnerul, deși avea o mână ocupată cu tava, i-a smuls slipul turistului și i l-a îndesat pe gât, spunându-i: ”Bă, scârțarule, de ce vii în Mamaia să ocupi locul unuia cu bani, dacă ești sărac?”, după care l-a tras la mal și le-a zis unor moldoveni: ”Vedeți că ăsta e anti familie tradițională” și, previzibil, moldovenii l-au bătut.

Turiștii sunt sfătuiți să nu mai ignore steagurile ridicate pe plajă: steag roșu înseamnă bacșiș minim 80% la terasele din zonă, steag albastru înseamnă bacșiș 100%, iar dacă ai văzut steagul negru și te întrebi cât să lași bacșiș înseamnă că n-ai ce căuta pe plaja aia și ar trebui să te duci la bulgari, unde se duc și ceilalți săraci.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
13 august 2017 23:29
Citește mai mult despre: bacsis chelner erou litoral

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult