Eroism în Mamaia. Un chelner s-a aruncat în valuri după un turist care uitase să lase bacşiş

Ne ignorăm adevăratele valori! Un chelner din Mamaia a demonstrat ieri că eroii încă există. Rareș Tudorel, chelner în vârstă de 28 de ani, s-a aruncat în valurile înspumate și a înotat 500 de metri în 2 minute, până l-a prins din urmă pe un client care îi lăsase doar 40 lei bacșiș la o comandă de 60 lei, adică 3 beri.

Martorii susțin că chelnerul, deși avea o mână ocupată cu tava, i-a smuls slipul turistului și i l-a îndesat pe gât, spunându-i: ”Bă, scârțarule, de ce vii în Mamaia să ocupi locul unuia cu bani, dacă ești sărac?”, după care l-a tras la mal și le-a zis unor moldoveni: ”Vedeți că ăsta e anti familie tradițională” și, previzibil, moldovenii l-au bătut.

Turiștii sunt sfătuiți să nu mai ignore steagurile ridicate pe plajă: steag roșu înseamnă bacșiș minim 80% la terasele din zonă, steag albastru înseamnă bacșiș 100%, iar dacă ai văzut steagul negru și te întrebi cât să lași bacșiș înseamnă că n-ai ce căuta pe plaja aia și ar trebui să te duci la bulgari, unde se duc și ceilalți săraci.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 august 2017 23:29
Citește mai mult despre: bacsis chelner erou litoral

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult