Zvonurile s-au adeverit! Constructorii noului Mega Mall au făcut greşeli serioase, amplasând clădirea în cartierul Pantelimon şi condamnând-o la un faliment timpuriu. Se pare că afacerea e compromisă, fiind un eşec financiar mai mare chiar şi decât filmul Aferim.mega_mall_bucuresti.jpg

“În urma unei sesizări a unui cetăţean, am făcut o expertiză şi am constatat că într-adevăr Mall-ul se află în cartierul Pantelimon. Asta înseamnă ori inconştienţă, ori rea-voinţă. În Pantelimon nu sunt nici măcar pompieri, aşa sărac e cartierul”, spune Decebal Popescu, inginer cadastru.

Experţii spun că noua clădire e complet compromisă şi nu are sisteme de protecţie adecvate, fiind expusă la atacuri şi jafuri comise de hoardele pantelimoneze. Martorii spun că în primele 2 ore de la lansare săracii din cartier s-au prefăcut că se duc la Carrefour, dar de fapt au luat cărucioarele, şi-au încărcat în ele gunoaiele care reprezintă întreaga lor avere, apoi s-au dus în parcarea subterană şi şi-au făcut culcuşuri, tâlhărindu-i pe ceilalţi clienţi imprudenţi, sub ameninţarea cuţitelor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 15.05.2015 16:58 Social

National Cinematografic