Erou până la capăt! Bucătarul român din Londra i-a tras și lui Mihalache un făcăleț în cap

Florin Morariu, eroul nostru de la Londra care a pocnit un terorist în cap cu un „basket” sau o navetă, arată că spiritul său combativ nu este o întâmplare. La întâlnirea cu ambasadorul român la Londra, Dan Mihalache, brutarul român nu s-a abținut și i-a tras și lui una cu făcălețul în cap. 

„Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aici! Grasu ăsta zice că n-a putut să comenteze atentatul că eral a o nuntă. Uitaţi ce e aici! Câţi au omorât, fraţilor. Eram la muncă. Uitaţi ce i-au făcut unuia. Of! I-am dat în cap! I-am dat cu basketul (coș – n.r.)  în cap! I-am dat un basket de l-am zăpăcit!”, a declarat eroul de la Londra. 

Acesta a postat un filmuleț pe Facebook unde și-a povestit fapta cu lux de amănunte. În timp ce majoritatea românilor l-au felicitat, au exista și voci care au spus că astfel de evenimente fac pe britanici să creadă că imigranții români sunt neserioși și violenți dacă pocnesc pe ambasadorul lor în cap cu făcălețul. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 iunie 2017 12:22
Citește mai mult despre: erou londra Mihalache

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult