Erou! Un polițist s-a înecat cu șaorma în timpul luării de ostatici din Onești

Omagiu pentru polițistul erou de la Onești, care a devenit victimă colaterală a luării de ostatici. Acest polițist, model de dăruință și onestitate, s-a înecat grav cu o șaorma pe perioada celor 4 ore cât el și colegii au așteptat ca un criminal să omoare niște oameni.

Pe fondul plictiselii, pentru că criminalul deși urla că-i omoară pe muncitori tot nu trecea la fapte, polițiștii au comandat câteva șaorme. Din cauza stresului incredibil la care a fost supus, polițistului i-a rămas șaorma în gât și era cât pe ce să-și piardă viața.

Mobilizarea polițiștilor a fost exemplară, ca de fiecare dată. Colegii au chemat întăriri, că nu puteau să-l țină singuri cu capul în jos ca să-i cadă dumicatul din gât: ”Colegul are 140 kg, a fost o intervenție dificilă. Am chemat descarcerarea ca să-i scoată șaorma din esofag, că murea înecat”.

Președintele Iohannis, care l-a decorat în această dimineață pe polițistul erou, spune că a urmărit și el cu atenție și preocupare luarea de ostateci: ”Au fost 4 ore în care am simțit că sunt cu adevărat președinte. Rezoluția ecranului pe care am urmărit crima e atât de bună, că aveam impresia că sunt acolo pe balcon, cu matahala aia cu cuțit. Din păcate oricum nu se putea face nimic pentru victime, dar e bine că am reușit totuși să salvăm polițistul”, spune președintele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 martie 2021 12:50
Citește mai mult despre: Onești ostatici polițist șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult