Eroul din Buzău! A rupt mii de cozi de lopeţi pentru zăpadă, ca să-i salveze pe oameni de la muncă

În situaţii dramatice apar adevăraţii eroi. Este cazul buzoianului Petru Amihăiesei, care de când au dat zăpezile s-a plimbat din sat în sat şi a rupt deja câteva mii de cozi de lopeţi pentru zăpadă. „După ce că îs vai mama lor, asta le mai lipsea buzoienilor, să-şi dea singuri zăpada la o parte din faţa casei”, şi-a justificat gestul eroul.

Buzoianul continuă şi la această oră operaţiunile de salvare de la muncă a celor blocaţi în nămeţi, pentru că încă există în judeţ multe lopeţi de zăpadă perfect funcţionale. Chiar au fost semnalate câteva cazuri grave, de persoane care au făcut bătături la mâini din cauză că s-au apucat să îşi cureţe singuri zăpada din faţa casei.

După ce va termina de rupt cozile la toate lopeţile pentru zăpadă, eroul buzoian promite că va lua la rând toate magazinele care vând astfel de obiecte periculoase pentru sănătatea oamenilor, ca să-i convingă pe patroni să renunţe la comercializarea lor. Totodată, va propune scoatearea lor în afara legii, pentru ca pe viitor să nu mai fie nevoie de intervenţia lui.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult