Eşec răsunător! Un român a încercat să deschidă un salon de masaj erotic care chiar oferea masaj

În tentativa sa de a fi nonconformist, un întreprinzător român a reuşit “performanţa” de a da faliment în doar câteva zile! Asta după ce a deschis, în plin centrul Capitalei, un salon de masaj destinat bărbaţilor, care însă nu le oferea acestora decât masaj.

“Partenerul meu de atunci mi-a propus să deschidem un salon de masaj: credeam că o să dăm lovitura”, recunoaşte un fost asociat al afaceristului. “Când a început să vorbească despre relaxarea muşchilor cefei, despre stimularea circulaţiei în regiunea lombară şi alte asemenea năzbâtii, mi-am dat seama că îi lipseşte o doagă şi m-am retras din afacere. Foarte bine am făcut! S-a dovedit că aşa-zisul ‘salon de masaj’ era doar un salon de masaj, unde clienţii erau doar masaţi de nişte domnişoare care erau doar maseuze. Fără orgii sexuale, fără cătuşe pufoase, fără boli venerice debilitante. Pe scurt, n-avea nici în clin, nici în mânecă cu un salon de masaj.”

Considerat “un act de suicid financiar”, gestul românului va rămâne cu siguranţă în istorie, spun specialiştii. “La capitolul ‘Afaceri totalmente nerentabile’, salonul de masaj care oferea numai masaj a depăşit chiar şi CAP-ul din Coreea de Nord care deţinea, până ieri, recordul în Guinness Book”, a confirmat un economist.

Scris de Vasile
31 octombrie 2013 03:10

Alte articole

Vezi mai mult