În ciuda restricţiilor impuse de ambele ţări în ultimele luni, mii de muncitori români ar putea lua drumul Germaniei începând de mâine! Potrivit guvernului federal, mai bine de 20.000 de muncitori sunt aşteptaţi la cules de şoareci în Kaufland.

culegatordesoareci.jpg
"Suntem în plin sezon al şoarecilor, dar în foarte multe Kauflanduri nu mai are cine să-i culeagă, să-i împacheteze şi să-i pregătească pentru export. E o muncă grea, pentru că şoarecii sunt mici şi foarte agili, iar românii s-au dovedit foarte pricepuţi în anii anteriori", spune Hubert Pimmelkraft, primarul orăşelului Hodensack din landul Nordscheiss-Westfalen.

"Nu mi-e frică de COVID, cred că mă duc pă Germănica la şoareci şi anul ăsta, la mauspflücken, cum se zice la ei. Nu-i uşor, dar pui un ban deoparte. Şi e o plăcere să vezi ce şoareci dolofani au. Unii se fac cât caii, trebuie să-i culegi cu macaraua", povesteşte Doru, culegător.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 27.04.2020 12:29 Social

National Cinematografic