Iar ne-am pricopsit! Zeci de mii de islamişti s-au urcat din greşeală în trenul pe care scria Bucharest, confundând iar capitalele. Surse din Salonic spun că ungurii joacă murdar și au îndrumat sirienii spre trenurile de București, râzând apoi de români: ”Să vezi fața la mămăligari când vine jihadul la ei”, ar fi declarat Boszmeg Fajta, angajat al căilor ferate maghiare.conductor_tren_maghiar.jpg

Au fost chiar cazuri în care unii români mai făloși chiar le-au recomandat sirienilor să meargă spre București, spunându-le că i se zice și Micul Paris, iar sirienilor le-au sticlit imediat ochii. De departe cel mai mare rău e făcut însă de transilvănenii veniți în concediu pe insula Kos, care le recomandă sirienilor să meargă la București doar ca să se răzbune pe miticii care le fură toți banii din taxe.

Din fericire cei mai mulți sirieni se prind repede că nu s-au urcat în trenul care trebuie: ”La cum pute în budă și la cât de distrus e compartimentul, acest tren n-are cum să meargă într-o țară civilizată. Ne dăm jos”, a declarat Emin Al-Talib, refugiat sirian.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 03.09.2015 04:06 Social

National Cinematografic