Eterna confuzie! Mii de imigranţi sirieni au luat trenul de Bucharest în loc de Budapest

Iar ne-am pricopsit! Zeci de mii de islamişti s-au urcat din greşeală în trenul pe care scria Bucharest, confundând iar capitalele. Surse din Salonic spun că ungurii joacă murdar și au îndrumat sirienii spre trenurile de București, râzând apoi de români: ”Să vezi fața la mămăligari când vine jihadul la ei”, ar fi declarat Boszmeg Fajta, angajat al căilor ferate maghiare.

Au fost chiar cazuri în care unii români mai făloși chiar le-au recomandat sirienilor să meargă spre București, spunându-le că i se zice și Micul Paris, iar sirienilor le-au sticlit imediat ochii. De departe cel mai mare rău e făcut însă de transilvănenii veniți în concediu pe insula Kos, care le recomandă sirienilor să meargă la București doar ca să se răzbune pe miticii care le fură toți banii din taxe.

Din fericire cei mai mulți sirieni se prind repede că nu s-au urcat în trenul care trebuie: ”La cum pute în budă și la cât de distrus e compartimentul, acest tren n-are cum să meargă într-o țară civilizată. Ne dăm jos”, a declarat Emin Al-Talib, refugiat sirian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 septembrie 2015 02:09
Citește mai mult despre: Bucuresti Budapesta confuzie refugiati Siria tren

Alte articole

Vezi mai mult