Europa joacă dur. Trimite un chelner român să calculeze nota Marii Britanii pentru Brexit

Regrete tardive pentru Marea Britanie. Pentru că i-a mâncat în cur să voteze aiurea pe la referendumuri, cetăţenii britanici s-au trezit că au de plătit o notă cam mare pentru ieşirea din Uniunea Europeană. Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât UE l-a mandatat pe Nicu G, cunoscut chelner din Centrul Vechi, să calculeze cât are să ne dea britanicii.

Panica s-a instalat la bursa din Londra, unde acţiunile s-au prăbuşit cu 15% în prima oră şi pe Heathrow era plin de britanici speriaţi de ce urmează şi decişi să-şi refacă viaţa în altă ţară, după ce au auzit că le va calcula Nicu nota.

“Ieri eram oameni ca lumea, azi suntem în pragul sărăciei, pentru că Nicu nu doar că adună şi data la nota de plată, dar îţi pune şi scobitorile, cere bacşiş suplimentar dacă tragi apa de două ori la baie şi dacă mai ceri o chiflă poţi să-ţi iei adio de la un salariu”, se vaită britanicii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
17 mai 2018 12:05

Alte articole

Vezi mai mult