Evidența Populației, amendată pentru că pe buletinul lui Dragnea apare poza unui țăran coclit

O nouă dovadă că absolut tot ceea ce se întâmplă în Teleorman are legătură cu infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD, Liviu Dragnea. Serviciul Evidența Populației din Teleorman a fost amendat cu 100.000 de lei în urma unei sesizări anonime care spunea că pe buletinului lui Dragnea a fost pusă poza unui țăran coclit.

În sesizare se arăta că, deși în dreptul fotografiei de profil trebuia să fie poza unui om normal, un lider politic cu viziune, un bărbat al țării, bun și patriot, dur dar amabil, ferm dar maleabil, apare un țăran coclit căruia pare că-i pute pământul sub el și are față de ciorditor de lemne din pădure.

„Am analizat, într-adevăr, cererea depusă, ce avea atașată o copie după buletinul domnului Dragnea. Tot ce s-a spus se confirmă, așa e, în fotografie cineva și-a bătut joc și a pus fața unui țăran cu urme de țelină între dinți, genul de analfabet de care e plin Teleormanul. Dacă l-am fi prins pe stradă cu așa ceva ar fi luat și bătaie, pentru că are față de om care cere pumni”, a explicat funcționarul din CNCD care a primit reclamația.

Scris de Ef
11 februarie 2016 07:02
Citește mai mult despre: buletin defaimare Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult