Vești bune pentru posesorii de Olcituri! Poliția a confirmat azi că poți ieși din casă ca să hrănești găinile din Olcit ori de câte ori vrei pe zi. Asta după ce mai multe găini au murit de foame în cotețele lor marca Olcit, pentru că oamenilor le-a fost frică că o să fie amendați dacă ies să le hrănească.

cotet_tecuci_oltcit.jpg ”Aparent, încă mai există adepți ai teoriei conspirației care susțin că Oltcitul ar fi mașină, nu coteț de găini”, spun polițiștii. ”Ceea ce este, bineînțeles, fals, pentru că Olcitul a fost dintotdeauna coteț de găini. Așa că românii care au Olcut poți ieși liniștiți din casă ca să hrănească găinile din el, că nu riscă nicio amendă. E activitate agricolă să ieși la Oltcit.”

Evident, anunțul oficial că orice posesor de coteț marca Olcit poate ieși de mai multe ori pe zi din casă a atras și un salt spectaculos al prețului pentru astfel de produse. Astfel, dacă până zilele trecute un coteț Olcit se vindea cu prețuri cuprinse între 4 și 30 lei, acum sunt persoane care cer și 150-200 de lei pe un astfel de coteț. Și nici măcar nu sunt incluse și găini în acest preț, ci doar cotețul Olcit.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 13.04.2020 11:32 Social

National Cinematografic