Exces de zel? Ca s-o impresioneze pe Firea, câţiva directori au închis şcolile încă de azi, cu copiii înăuntru

O parte din părinții bucureșteni au scăpat de grija copiilor până luni sau când se va decide reînceperea cursurilor. Asta pentru că mai mulți directori de școli, dornici s-o impresioneze pe stăpâna lor de la primărie au închis încă de azi școlile, cu tot cu copiii înauntru.

„Nu trebuie să vă faceți griji, copiii sunt în perfectă siguranță. Avem rezerve importante de corn și lapte dar și de cretă, ceea ce e cam același lucru. În plus, știm de sute de ani, elevii dorm mult mai bine la școală decât oriunde altundeva”, a declarat un director de școală din București.

Majoritatea părinților au declarat că sunt mulțumiți, totuși, de această decizie întrucât le mai rămâne și lor timp liber în acest weekend, pe care și-l pot petrece în mod util, certându-se pe Facebook cu alți adulți, fără să fie deranjați de copii cu tot felul de întrebări stupide cum ar fi „mami, mi-e foame, când îmi dai și mie altceva în afară de cipsuri” sau „tati, pot să mă joc și eu League of Legends, că tu ți-ai terminat deja cele 6 ore pe ziua de azi.

Scris de Eftimie
22 martie 2018 16:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult