Exces de zel. Doi poliţişti s-au îmbătat şi şi-au luat unul altuia permisele

Doi colegi de la rutieră au arătat că în Poliţie nu mai merge ca până acum. Aceştia au ieşit împreună la o terasă, parcând maşina de Poliţie pe avarii pe 2 locuri de handicapaţi. După ce au ras câteva beri, aceştia au intenţionat să se întoarcă la secţie, însă au fost opriţi de o criză de conştiinţă.

“Cum să-i permit colegului meu să conducă băut? Conform notei de plată, băgase 4 beri şi un gin tonic înainte, la o altă terasă. Deci avea peste 1 la mie. Am scos imediat chitanţierul, i-am aplicat 8 puncte şi 800 lei amendă, după care am dispus şi reţinerea permisului pe o perioadă de 30 de zile”, explică poliţistul Robert Acrişor.

După ce colegul lui a rămas fără permis, poliţistul Robert Acrişor a intenţionat să conducă chiar el maşina, spune colegul lui: “Pornise girofarul şi sirena, ca să evite accidentele, să se dea celelalte maşini la o parte. Ceea ce mi s-a părut destul de grav, aşa că l-am tras pe dreapta, am coborât, m-am dus la geamul lui, am ciocănit şi i-am zis: Păi ce facem, prietene? Conducem în stare de ebrietate?”, spune colegul. Acesta i-a luat la rândul lui permisul poliţistului Robert Acrişor şi i-a dat şi o amendă usturătoare.

Cei doi s-au ciondănit o oră în mijlocul unei intersecţii, producând şi 3 tamponări uşoare, pentru că şoferii credeau că ei dirijează traficul, când de fapt doar gesticulau între ei, ca beţivii.

În cele din urmă cei doi poliţişti au lăsat maşina în intersecţie şi au chemat un Uber, ca să se ducă acasă. Aceştia l-au amendat şi pe şofer, pe motiv că făcea Uber: “Avea de gând să ne transporte ilegal”, spun poliţiştii oneşti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 mai 2019 13:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult